Saturday, May 24, 2008

Inilah rupa yang siap di pack,terdapat 4 perisa di dalamnya iaitu oren,pandan,coklatdan strawbery.Thanks Din.Akak harap Din berpuas hati.


Tempahan dari Din cupcake sebanyak 1000biji.1 pack 5 biji jadi semuanye 200 bungkus.Bagai nak gila menyiapkannye sebab akak mula dah lambat siapkan kerja umah dulu.Ptg kena amik anak kat bus stop pulak(blk dr asrama)kelam kabut macam lipas kudung jadinye.Alhamdulillah sempat siap sebelum Din sampai.Barulah perut terasa lapar x sempat makan tengahari.

4 comments:

aliya_najiha said...

whoaaa.. bestnya tgk biz akak.. merangsang ina untuk terus maju.. doakanina ekk akak. ina ni mak budak baru belajar :D

fida said...

K.rozi, berapa ye harga assorted cup cakes packing macam ni? hehe. tapi fida ni saja2 je tanya. xpe kan?

ROZI FRESH BAKED said...

hai ina akak akan sentiasa doakan ina semoga terus maju dan jangan cepat patah semangat.dalam biz ni ada banyak cobaannya

ROZI FRESH BAKED said...

hai fida..klu yang dalam plastik cup saiz 8 arganya paling murah 100 biji RM24,cup saiz 9 arga paling murah 100 biji RM40 ini arga pengedar keuntugan diantara 20%-25%