Sunday, July 13, 2008

Tempahan Hari Sabtu

Yang ni untuk Azni juga tapi ni siap bekas 5 pandan,10 srawberry dan 15 choc
Cupcake ni dipesan oleh Azni 35choc,13 vanila,7 pandan dan 8 strawberry.
Kek ni dipesan teman sekerja suami entah camne x perasan boleh tulis FORM untuk FROM.Akak perasa masa tengah buat cupcake kemudian akak tengok kat kamera sah dah salah tulis call hubby suruh bawa balik kek tu.Tapi katanye teman dia tak kisah...untuk budak-budak katanye.
Baulu gulung ni untuk teman sekerja hubby sebanyak 12 biji
Ini pula di pesan oleh Yah baulu gulung 4 dan kek gula hangus 3(1 dia dah ambil awal)
Baulu gulung ni untuk Kak Rodiah 2 biji dan 4 biji lagi untuk Kak Mah.

No comments: