Saturday, August 16, 2008

Tempahan minggu ini

Kepada Azraimi,dia memesan 100 biji cupcake dan 3 biji baulu gulung acik ucapkan terima kasih.....

Pada yah yang memesan kek gula hangus(2biji) terima kasih sekali lagi..
gambar tak sempat nak ambil .Sekali lagi terima kasih kepada semua....

Cream puff ni dipesan oleh Ju dari Meru untuk kenduri kahwin anak buahnye di Shah Alam.Ju terima kasih sekali lagi...
Baulu gulung ni dipesan oleh Kak Siti untuk dibawa pulang ke kampungnye di Kuala Kangsar.Kak terima kasih kerana sentiasa menyokong saya.

Baulu pecah lapan dan cupcake ni dipesan oleh Ena dari Kampung Pandan.Terima kasih Ena..
Baulu gulung ni dipesan oleh Kak Ana untuk dibawa pulang ke kampung untuk kenduri kahwin adiknye.Terima kasih sekali lagi.
Baulu cermai ni dipesan oleh Cikgu Azi untuk teman -teman nye.Sepatutnye baulu ni akak siapkan pada hari Rabu malam disebabkan akak demam jadi akak siapkan pada hari Jumaat.Maaf diatas kelewatan.
Ini pesan dari teman sekerja hubby(baulu gulung dan baulu cermai) dan Dayang(baulu cermai dan tat).Terima kasih yea kalau sedap order lagi....
Kek choc moist ,tat nenas dan baulu gulung yang berwarna ni untuk Suryati di Shah Alam.Baulu gulung yang kosong tu pula di minta oleh Rosnani di Meru.Terima kasih ...
Yang ni dipesan oleh Suhaily dari Damansara Heights kebetulan nama sama dan meminta dibuat delivery pada hari yang sama.Tapi Suhaily di sebelah pagi dan Suhaili disebelah malam,apa pun terima kasih pada kedua-duanye.
Cupcake ni dipesan oleh Suhaili dari Taman Seri Kerayong,Kapar untuk kenduri kahwin adiknye di Pahang.Terima kasih Suhaili.

1 comment:

shima said...

salam kak rozi..
lama sungguh x jenguk sini maklumlah i bz pindah umah...wahh kencang tui biz yer dah nk masuk musim posa n raya ni mesti x menang tgn nk amek order...psst mailaa beraya ke umah parents i nnti..