Thursday, October 23, 2008

Kenangan di Hariraya

Pada 10 syawal lepas anak kak Rozi dilanggar lari oleh sebuah motor yang dipandu seorang gadis.Akak baru bercadang nak sambut ulang tahun kelahirannye pada 12 syawal tapi terus tak jadi bila dah jadi camtu.Sebelum tu pada hari raya ke5 makcik Kak Rozi meninggal dunia.Al-fatihah untuknye semoga dia ditempatkan bersama-sama orang beriman.
Sedih rupanye bila diberitau tak jadi nak buat birthday dia.
Pada hariraya yang baru lepas kak Rozi pulang beraya ke T'ganu.Sempat gak lah gi ke Masjid Kristal.

2 comments:

sue cipot said...

ya ALLAH ksian nya ank kak rozi
dh tu budak tu mmg smpai sudah ek xdtg?
hnatu punya budak..
tp gaknya bdk tu pon panik kot..

katak_78 said...

kak rozie...sedihnya entry nie...knapa la ada jugak org tak berhati perut hit and run nie...geram laaa..pompuan plak tu