Sunday, November 16, 2008

Tempahan Minggu Kedua Nov

Kepada semua terima kasih Kak Rozi ucapkan.Kepada yang menulis di mesej box Kak Rozi minta maaf ada masanye kak Rozi tak dapat menjawab pertanyaan sebab kalau dah sibuk didapur tak sempat nak online.Terima kasih sekali lagi atas sokongan kalian semua.Cc ni tercicir ia untuk teman adik di Bangsar.
Kek coklat moist ni dipesan oleh En.Rosli untuk buat kejutan pada isterinye.





Kek coklat moist,kek buah dan cc ni dipesan oleh teman-teman sekerja adik kak Rozi di Bangsr.Pagi Jumaat tempohari hubby gi hantar padanye.
Bahulu gulung ni dipesan oleh Sharina dari Kampung Melayu Subang sebanyak 30 biji.Terima kasih Sharina lain kali jangan wat cam ni lagi ye....
Cc ni dipesan oleh jiran depan umah sebanyak 150 biji.
Bahulu gulung ni dipesan untuk teman sekerja adik kak Rozi di TNB Bangsar.
Parcel ni nak di poskan pada Noorlaili Ithnin di TNB Bangsar dan yang satu lagi tu repeat order dari Norshahida Wan Chee di Kuantan,Pahang.Terima kasih pada kalian berdua.

1 comment:

shima said...

masuk kedai akak ni mmg wat org teliur sesgt tgk kek n bahulu :P
mesti x menang tgn kan skrg ni kak rozi nak2 pulak dah musim cuti sek kenduri sana sini...