Monday, August 25, 2008

Tempahan minggu lepas

Kepada semua yang telah menerima pesan,kak Rozi ucapkan berbanyak-banyak terima kasih.Terima kasih daun keladi kalau sedap boleh order lagi dan semoga Allah murahkan rezeki kalian.
Baulu gulung dan tat bunga ni dipesan oleh Khairul Khazimah.Warna baulu atas pemintaan Zima,akak harap Zima puas hati.
Baulu gulung yang 24 biji ni pula untuk Kak Siti atas pesan teman sekerjanye.
Ini pesan dari Kak Lina baulu gulung sebanyak 24 biji dan cupcake sebanyak 400 biji(terlupa ambil gambar sebab kak lina dah call husband dia dah tunggu) untuk dibawa pulang ke Johor.Maaf yea Kak Lina 3 batang tu lain warna.Warna baulu ni atas pemintaan Kak Lina pink dan purple.
Baulu gulung ni untuk Fatimah di Batu Cave.
Baulu cermai ni dipesan cikgu Azi untuk temannye.
Tat ni untuk Samsiah di sek.18 Shah Alam.
Baulu gulung ni pula untuk Azura di Damansara sebanyak 30 biji untuk dibawa pulang ke Batu Pahat dan teman sekerja hubby sebanyak 20 biji.

Bahulu cermai ni untuk teman sekerja hubby.

Saturday, August 16, 2008

Bear Hug


Sukanye dapat bear besar ....Terima kasih Roz.

Dengan ini kak Rozi nak berikan bear ni kepada semua yang berkunjung kesini.Akak harap persahabatan di alam siber ni berpanjangan....

Tempahan minggu ini

Kepada Azraimi,dia memesan 100 biji cupcake dan 3 biji baulu gulung acik ucapkan terima kasih.....

Pada yah yang memesan kek gula hangus(2biji) terima kasih sekali lagi..
gambar tak sempat nak ambil .Sekali lagi terima kasih kepada semua....

Cream puff ni dipesan oleh Ju dari Meru untuk kenduri kahwin anak buahnye di Shah Alam.Ju terima kasih sekali lagi...
Baulu gulung ni dipesan oleh Kak Siti untuk dibawa pulang ke kampungnye di Kuala Kangsar.Kak terima kasih kerana sentiasa menyokong saya.

Baulu pecah lapan dan cupcake ni dipesan oleh Ena dari Kampung Pandan.Terima kasih Ena..
Baulu gulung ni dipesan oleh Kak Ana untuk dibawa pulang ke kampung untuk kenduri kahwin adiknye.Terima kasih sekali lagi.
Baulu cermai ni dipesan oleh Cikgu Azi untuk teman -teman nye.Sepatutnye baulu ni akak siapkan pada hari Rabu malam disebabkan akak demam jadi akak siapkan pada hari Jumaat.Maaf diatas kelewatan.
Ini pesan dari teman sekerja hubby(baulu gulung dan baulu cermai) dan Dayang(baulu cermai dan tat).Terima kasih yea kalau sedap order lagi....
Kek choc moist ,tat nenas dan baulu gulung yang berwarna ni untuk Suryati di Shah Alam.Baulu gulung yang kosong tu pula di minta oleh Rosnani di Meru.Terima kasih ...
Yang ni dipesan oleh Suhaily dari Damansara Heights kebetulan nama sama dan meminta dibuat delivery pada hari yang sama.Tapi Suhaily di sebelah pagi dan Suhaili disebelah malam,apa pun terima kasih pada kedua-duanye.
Cupcake ni dipesan oleh Suhaili dari Taman Seri Kerayong,Kapar untuk kenduri kahwin adiknye di Pahang.Terima kasih Suhaili.

Sunday, August 10, 2008

Tempahan Untuk Hariraya.

Tat Gulung - 46 biji - RM22.00(buttercup)
Inti buat sendiri.
Tat Bunga - 45 biji - RM22.00
Inti buat sendiri.
Almond London - 40 biji - RM21.00
Crispynut - 40 biji - RM21.00
Biskut Makmur - 70 biji - RM22.00
Inti kacang dan gula.
Baulu Cermai - 50 biji - RM11.00
Perisa Asli,asli coklat rice,asli coklat chip,pandan coklat rice,capucino,oren,strawberry dan double.
Biskut Dahlia - 48 biji - RM19.00
Maaf tak dapat sertakan gambar camera anak pinjam bawa balik hotel.
Biskut Samperit Kopi - 70 biji - RM16.oo

Kak Rozi minta maaf tak dapat mengekalkan harga lama.Kak Rozi harap semuanye faham ......Tq

Tempahan minggu lni.

Terima kasih pada Cikgu Azi yang telah memesan baulu cermai sebanyak 10 bekas,Puan Rokiah 6 bekas dan Azraimi 2 bekas. Terima kasih sekali lagi akak ucapkan kepada semua yang telah membuat pesanan semoga kalian semua dimurahkan rezeki.
Baulu gulung yang tidak berwarna tu dipesan oleh Puan Rokiah sebanyak 30 biji untuk kenduri khawin adiknye,yang selebihnye untuk teman sekerja hubby 14 biji dan 5 biji lagi untuk kak Rodiah.

Baulu gulung ni dipesan oleh Nor sebanyak 36 biji untuk teman sekerjanye
Kek coklat moist ni dipesan oleh Biah.

Cupcake ni dipesan oleh Linda.
Ini juga pesanan dari Linda untuk kenduri khawin adiknye di Melaka.
Ini pula pesan dari teman pejabat En Saifuddin dari Wangsa Maju.

Monday, August 04, 2008

Tempahan Hari Ahad


Kek American Chocolate ni pesanan dari Ija sempena ulangtahun Amsyar yang pertama.Terima kasih banyak-banyak atas sokongan dan semoga dimurahkan rezeki.

Saturday, August 02, 2008

Tempahan Hari Sabtu

Selesai pun pesan untuk minggu ni tinggal menyiapkan sebiji kek coklat untuk hari esok.Barulah ada masa untuk menyiapkan sample kuihraya.Tengah akak membuat biskut dahlia Dayang call dia nak datang.Dayang berada dirumah akak hingga pukul 6pm Dayang.
Yang ni pesan dari teman sekerja hubby.

Tempahan Hari Jumaat

Muffin blueberry ni untuk Ita, special sikit untuk buah tangan bagi pihak lelaki.
Baulu gulung ni untuk ustazah Rahmah.

Baulu cermai ni dipesan oleh cikgu Azi.Mulanye dia nak pada hari Rabu kerana nak menyiapkan pesanan cupcake akak minta ditangguhkan pada hari Jumaat.
Baulu gulung ni dipesan oleh kak Siti.

Tempahan Hari Khamis

Cupcake ni dipesan oleh Ita untuk kenduri khawin anaknye.Terima kasih daun keladi kalau ada kenduri orderlah lagi
Baulu gulung ni dipesan oleh Fiza dari Cheras untuk dibawa pulang ke kampung di Pahang.