Sunday, January 18, 2009

Tempahan awal Jan

Salam semua.Bila anak dah mula sekolah kesibukkan akan bertambah.Kak Rozi pun begitu juga.Rasanya masa tu terlalu pantas berlalu tau-tau hari dah petang.Terima kasih pada yang telah menyokong akak.Dibawa ada beberapa nama yang mana akak tak sempat nak ambil gambar.
Linda - 6 batang bahulu gulung
Alin - 7 batang bahulu gulung
Repeat order dari Linda - 38 batang bahulu gulung
Jiran Alin(akak lupa tanya nama) - 200 biji cupcake
Has - 30 biji cupcake
Ita - sebiji butter cake 1kg




Kek ni di pesan oleh Nurul sempena ulang tahun ke-2 anaknya.Lapisan bawah sponge coklat dan bahagian atas sponge pandan.
Kek sponge kopi dengan butter cream ni dipesan oleh teman Nurul.
Kek sponge coklat dengan butter cream ni dipesan oleh Anim.
Bahulu gulung ni merupakan repeat order dari Linda
Bahulu gulung ni kak Rozi poskan ke Putrajaya untuk Fiza.
Kek sponge coklat ni dipesan oleh Khairul sempena ulangtahun anaknya yang ke 5 untuk dibawa ke tadika
Bahulu gulung ni dipesan oleh Linda
Bahulu gulung ni dipesan oleh teman sekerja hubby.
Bahulu gulung ni juga untuk teman sekerja Ija.
Kek sponge oren dengan butter cream ni dipesan teman sekerja Ija(TNB,Bangsar)
Bahulu gulung ni lebih dari pesan Linda tapi Kak rozi jual pada teman sekerja hubby.
Bahulu gulung dan kek pelangi ni untuk kak Siti dan sebiji lagi kek pelangi tu untuk Ita
Bahulu gulung ni untuk teman sekerja Ija
Bahulu cermai ni dipesan oleh Khairul sebanyak 1500 biji untuk majlis perkahwinan adik sepupunya.

No comments: