Saturday, January 03, 2009

Tempahan Bulan Dis

Salam buat semua yang mengunjungi blog akak.Akak harap masih belum terlambat untuk mengucapkan salam maal hijrah dan selamat tahun baru,semoga kita semua berada didalam rahmat Allah dan tahun ini kita akan diberikan kebahagian serta dimurahkan rezeki.Amin

Disebabkan kesibukkan yang melanda akak tak sempat nak update blog.Kepada semua yang telah menyokong akak,akak ucapkan ribuan terima kasih hanya Allah saja yang dapat membalasnya.Kepada yang akak tak sempat nak jawab pertanyaan harap bersabar ye.Akak akan jawap nanti



Cupcake ala bahulu,tat bunga ,bahulu pecah lapan dan kek coklat moist dengan whipping cream ni di pesan oleh Dilla di Mentari Court,bandar Sunway.
Kek sponge coklat ni juga untuk Sheila.
Bahulu gulung ni dipesan oleh Sheila sebanyak 50 batang dengan filling strawberry dan blueberry.

Bahulu coklat ni dipesan oleh Zura(kalau tak silap.maaflah kalau silap)
Bahulu pecah lapan perisa asli sebanyak 800 biji ni dipesan oleh akak lupa lak namanya tapi nak di hantar kat umah kaknya(Fazilah) di Selayang Baru,nak dibawa pulang ke Muar,Johor.
Kek sponge coklat ni dipesan oleh teman dekat umah Alin.
Bahulu gulung ni untuk teman sekerja adik di TNB,Bangsar.
Kek sponge coklat dengan buttercream ni dipesan oleh teman Enson.Dia nak sama macam untuk pertandingan tempoh hari cuma warna je nak ubah.(nak warna pink)
Cupcake ala bahulu siap pack sebanyak 250 biji ni dipesan oleh Sharhida dari Cheras.Kami berjumpa di LRT,Bangsar pada 25/12.
Cupcake ala bahulu ni dipesan oleh Yah sebanyak 1000 biji untuk kenduri kahwin anaknya.
Cupcake ala bahulu dan bahulu gulung ni dipesan oleh Kak Mah.
Kek sponge coklat, blueberry filling dengan whipping cream ni dipesan Ita untuk ulang tahun anak buahnya yang ke 16.
Bahulu gulung ni dipesan oleh Kak Siti
Kek sponge strawberry dengan buttercrean ni juga untuk teman sekerja adik di TNB,Bangsar.
Kek sponge oren dengan buttercream ni untuk teman sekerja adik di TNB,Bangsar
Cupcake ala bahulu ni pesan oleh Kak Mah.
Cikgu Nazly memesan 100 biji bahulu pecah lapan nak di poskan ke Kluang, Johor.1000 biji cupcake ala bahulu untuk Ery di Teluk Panglima Garang.1600 biji siap pack untuk Wani di Ampangan,Seremban.Ni semua pesanan pada 18/12 kak Rozi gi hantar bersama hubby kebetulan dia cuti pada hari tu.Pulang dari Seremban akak berjumpa dengan Aishah di Giant,Bukit tinggi.Aishah nak sample bahulu pecah lapan.
Bahulu gulung dan cupcake ala bahulu ni dipesan oleh teman sekerja adik kak Rozi di TNB,Bangsar.
Bahulu cermai pandan coklat rice ni dipesan oleh adik ipar Kak Siti sebanyak 500 biji untuk kenduri kahwin anaknya.

2 comments:

MamaFaMi said...

Moga bertambah murah rezeki Kak Rozi.. Amin

katak_78 said...

kak baulu!!hehehehe...lama lyn tak jengok sini...akak pekhabar?Mesti sehat coz rezeki bertambah murah kan!