Tuesday, March 24, 2009

Tempahan minggu ke-3 Mac

Bahulu gulung ni pesan dari Linda untuk temannya yang akan pulang ke Kuantan.Dia juga memesan 10 pack coklat moist(tak sempat nak snap) Terima kasih Linda.
Bahulu ni dipesan oleh Ira dari sek 9 Shah Alam untuk majlis perkahwinan abangnya.Terima kasih Ira
Kek Bluebery ni dipesan oleh Aya sempena ulang tahun anaknya yang ke-9.Terima kasih Aya keran sering menyokong akak.
Pada mulanya akak dah beri tahu Ita rasanya akak tak dapat nak buatkan kek yang dipesan sebab jam dah menunjukkan 7 pm.Nak bancuh dan bakar lagi pastinya hingga jam 9 pm.Pukul berapa pula maknya nak balik?Pukul 7.30 pm Ita datang umah suh akak buat juga."Mak sangup tunggu"katanya.Akak tak lengah-lengah lagi terus bancuh dan bakar pukul 9.30 kek pun masak.Pukul 11 pm baru mak, Ita bertolak balik kekampung(T'gganu) .Terima kasih makcik keran sudi menunggu.
Mini Bahulu gulung ni dipesan oleh Nida di Bandar Seri Putra.
Kek pelangi dan apam gula hangus ni juga pesanan dari Nida.Kepada Nida terima kasih dan jaga diri.Nida baru keluar dari hospital kerana pembedahan apendik.
Cupcake ni untuk Rozi(nama sama cam akak) di Taman Sri Gombak.Terima kasih Rozi.
Coklat moist ni dipesan oleh Linda untuk teman sekerjanya tapi dia nak 20 biji 1 pack.Terima kasih Linda kerna sudi jadi pengedar akak.
Bahulu cermai, bahulu gulung dan cupcake ni dipesan oleh teman sekerja hubby.Terima kasih pada Razak dan Suryati.

Dalam perjalan ke Bangsar dapat call dari Kak Ina dia nak 6 batang bahulu gulung dengan inti nenas nanti petang dia ambil.Yang ada warna pink tu untuk teman sekerja hubby.Terima kasih pada Kak Ina dan akak lupa lak tanya namanya.
Mini bahulu gulung ni dipesan oleh Fatin dari Ampang.Kami berjumpa dijalan Telawi,Bangsar pada hari Khamis minggu lepas.On the way balik singgah sekejap kat UMW Shah Alam menghantar pesanan dari Nora.Ini repeat order dari Nora(bahulu gulung).Terima kasih pada kalian berdua.

Cc ni repeat order dari Halimah.Terima kasih.

No comments: