Sunday, April 12, 2009

Tempahan awal bulan April

Kini genap setahun akak berada di blog.Dipenghujung bulan Mac merupakan ulang tahun pertama blog akak. Disebabkan akak agak sibuk menguruskan anak-anak dan nak menyiapkan pesanan, agak payah nak duduk depan komputer ni.Kepada semua akak ucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong akak tanpa kalian semua siapalah akak ni.

Bermula bulan April baru ni hubby akak kena kerja dari 7 am- 5 pm jadi sekarang akak agak payah untuk pergi ke pejabat pos(akak tak pandai memandu).Kepada yang tak terima lagi dan yang lewat menerima pesanan tu akak mohon ribuan kemaafan.

Cc dan bahulu pecah 8 ni dipesan oleh Laila dari Termerloh,Pahang untuk majlis perkahwinan kakaknya.Akak dan hubby gi ke Termeloh menghantarkannya.Pada awalnya kami bercadang untuk menghantarkan melalui bas tapi bila pikirkan ada banyak gak kotak jadi hubby bersetuju ambill cuti.Terima kasih kepada Laila dan ibunya,yang begitu ramah melayan kami.Kepada hubby terima kasih kerana selalu menyokong dan memberi dorongan.
Bahulu gulung ni dipesan oleh akak lupa lak namanya,ini merupakan repeat order darinya.Akak singgah kat tempat kerjanya di UMW,Shah Alam,sebelum ke Temerloh.Tq
Muffin coklat chips dan kek majerin ni dipesan oleh Kak Ziah diTaman Medan.Akak singgah sekejap semasa menggambil mak untuk ke Senawang.
Cc ni dipesan oleh Sarimah.Sarimah datang ambil kat umah.Terima kasih Sarimah.
Apam gula hangus ni dipesan oleh Rom dan 2 lagi untuk teman sekerja hubby(tak sempat nak snap gambar) kepada kalian terima kasih akak ucapkan.
Cc ni dipesan oleh Nurul di Kg Malaysia Tambahan.Selamat Pengantin Baru semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.Maaf akak tak dapat datang semasa majlis tempohari sebab nak ke Senawang,Negeri Sembilan.
Cc ni untuk halimah di sek 7, Shah Alam dan kek tu untuk Kak Ziah di Taman Medan.

3 comments:

Luv like this.... said...

salam akak...nak tnya psl bahulu gulung tu..inti dia ape yer?klu jadi myb sy nk tempah tok mjlis pertunagan pada 6/6/2009 ni.akak free tak?

INSPIRASIHANA said...

salam akak..lame tak berkunjung ke blog akak....maklumler..sibuk sikit..hehe..akak nampaknyer semakin maju ye..teruskan usaha...one day hana nak tempah gak ler..nak rase....hehe (",)
jemput ziarah ke blog hana yang satu lagi di http://hannakids.blogspot.com utk berkongsi pengalaman menjadi ibu....thanx ye

brownsauce said...

salam kak, saya nak order cupcakes akak 800pcs utk majlis saya 1/11/2009 ni, harga spt yg tertera dbwh.hrp akak leh reply smula tntg total harga dn deposit, sekali dgn kos pos.thanx.

Siap pack sebiji - sebiji kurang dari 250 - 50 sen
Lebih dari 250 pack - 40 sen

tsunade_187@yahoo.com