Thursday, August 05, 2010



Salam buat semua.Dah lama akak tak sempat nak update blok ni.Disini akak ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada Wina.Oven ni akak beli dari Wina,senang berurusan dengannya.

SELAMAT BERPUASA BUAT SEMUA

Saturday, July 03, 2010

Benganggg....

Dah lama akak tak dapat on cpu line internet tak de...dah 2x teknicent datang tapi hampeh...modem rosak lah...terkini cpu kena virus plak katanya,yang pasti line x de...geram...betul.Akak update ni guna hp jadi leceh nak masukkan gambar.Disini akak ucapkan terima kasih pada Shazlin di Pulau Indah yang memesan 1000bj mini bahulu,Kak Midah di RnR Seremban dan Kamsina di Kajang yg memesan cc choc moist 1000 bj.

Wednesday, June 30, 2010

Tempahan di tutup

Salam buat semua pengunjung.Terima kasih pd Ana diPuncak Niaga,S.Alam yg tlh memesan 250 biji mini bahulu gulung dan 10 biji bahulu gulung.
Tempahan untuk minggu depan (5-9hb July) ditutup.Akak tak dapat menerima kerana telah penuh.

Tuesday, June 22, 2010

Salam buat semua yang singgah.Maaf kerana tak berkesempatan untuk mengemaskini...
Akak akan pulang ke K.T'ganu pada 26hb Jun.Kepada sesiapa yang nak merasa bahulu gulung boleh call akak di 019 678 3264/017 201 4298

Saturday, March 06, 2010

Pesanan lepas

Salam buat semua pengunjung blog dan jutaan terima kasih akak ucapkan kepada pelanggan semua kerana terus menyokong akak hingga hari ini.Ramai yang call tanya kenapa akak lama tak update.Minta maaflah akak tak berkesempatan nak duduk depan pc,sebab tu jugalah akak tak berkesempatan untuk menjawap atau membalas email.Dibawah ni antara tempahan yang sempat akak shoot.